Poppentheater

voorstellingen

Kleuters | Peuters | Sinterklaas en kerstvoorstellingen

Praktische informatie:

De voorstellingen duren ongeveer een half uur en zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar en voor iedereen die van poppenspel geniet.
(zie mijn voorstellingen)

 

De reacties van een leerkracht:

‘De verhalen die ze speelt, spreken de kinderen erg aan. Ze zijn goed op niveau en er wordt erg veel gelachen! De interactie met de leerlingen is erg leuk.
In overleg met haar kom je al snel tot een goede keuze van voorstelling. Ze denkt goed met je mee en geeft verschillende opties aan die bruikbaar zouden kunnen zijn. Het enthousiasme van de kinderen (en ook de juffen) bij ons op school is erg groot! Liset van Lanen is dan ook al verschillende keren bij ons op school geweest.’

Goede speellocaties zijn onder andere scholen, dagverblijven, buurtcentra, theatertjes.

Er is ook een kleinere kast beschikbaar voor kleine groepjes of bij mensen thuis op kinderfeest – en familiefeestjes, eventueel in combinatie met schminken of een andere activiteit.

De voorstellingen worden binnen gespeeld.
Buiten alléén wanneer er in de directe omgeving geen geluidsoverlast is en er een tochtvrije overkapping beschikbaar is.
Indien nodig wordt de voorstelling gespeeld met versterkt geluid.
Stroomvoorziening dient aanwezig te zijn plus een vlakke ondergrond van min. 2,5 x 3 meter als speelruimte. Voor kleine groepjes is minder ruimte nodig.(2 x 2 meter) Verduistering van de ruimte is niet nodig. Voor meer informatie over de vergoeding graag contact opnemen.
Maximale aantal personen per voorstelling is 75 kleuters, bij peuters 50. Verdeling over kleinere groepjes komt de voorstelling ten goede maar is niet noodzakelijk.

knor muissintvoorstelling foto 3