Over Pop&Theater

 

Welkom op mijn website!

Hier vind je informatie over de inhoud van mijn activiteiten.
Wat ooit als hobby begon is uiteindelijk mijn vak geworden. Nu gebruik ik mijn ervaring en kennis om kinderen te laten genieten van mijn voorstellingen.
Op Billybird park Hemelrijk te Volkel verzorg ik samen met collega- spelers het wekelijkse theaterprogramma. Regelmatig combineer ik het spelen met andere bezigheden zoals zingen, presenteren of programma’s begeleiden.

Met mijn eigen theater speel ik op locatie, ook wel “Reizend poppentheater” genoemd.
Ik ben woonachtig in de Brabantse stad Den Bosch. ( ‘s-Hertogenbosch ) en speel binnen een straal van maximaal 80 km van huis.


.IMG_2005

Speelwijze
In mijn voorstellingen met handpoppen streef ik naar interactief contact met de kinderen. Belangrijk is de belevingswereld van de kinderen en de lach mag niet ontbreken..
Ik speel in en voor de poppenkast maar speel ook op andere manieren met gebruik vandecors.
Voor praktische informatie en voorstellingen neem een kijkje op de poppentheater-link.

Ook maak ik theater zonder poppen; in de meeleef- voorstelling neem ik de kinderen mee op een denkbeeldige reis waaraan ze actief deelnemen.

In bepaalde gevallen is een voorstelling met een andere activiteit goed te combineren, bijvoorbeeld met schminken . 

Speelagenda
Vrijwel alle voorstellingen vinden in opdracht/ privésfeer plaats. Voor open voorstellingen kunt u telefonisch informeren, of een kijkje komen nemen op Billybirdpark Hemelrijk te Volkel waar op woensdag,- vrijdag en zondagmiddag(winter) om 15.00 gespeeld wordt._DSC2121.JPG

Veel mensen zullen mij nog herkennen als Poppentheater Lieselot. Om beter in te spelen op de huidige mogelijkheden is gekozen voor de nieuwe naam Pop&Theater.

Liset van Lanen, Tel: (073)6426227 email: lisetvanlanen@home.nl